Om Tietgenbyen

Tietgenbyen er centralt placeret i det sydøstlige Odense lige ud til motorvej E20 med egen afkørsel, der fører direkte op til erhvervsområdet. Beliggenheden ved Danmarks vigtigste trafikåre gør det nemt og billigt at betjene hele landet. Og ikke mindst hurtigt med fem kvarters kørsel til København, Aarhus, lufthavnene og grænsen.

Fakta
  • 170-210 kr. pr. m2.
  • Fælles grøn struktur
  • Lokalplaner for området skal respekteres
  • Grundstørrelse aftales med Odense Kommune
  • Odense Kommune betaler udgifter til udstykning
  • Køber står for tilslutning og stikledninger til el, fjernvarme, vand og kloak
  • Køber står for udgifter til tinglysning og skøde
  • Find mere info om grunde til salg her

Her er infrastrukturen god og motorvejen lige i nærheden

Med motorvej E20 som nærmeste nabo er det let og hurtigt at komme til og fra Tietgenbyen. Området har en veludviklet infrastruktur med egne afkørsler fra de tre store indfaldsveje: Ring 3, Ørbækvej og Niels Bohrs Allé. Og overalt er der tydelig skiltning. Vejene i Tietgenbyen er gearet til tung trafik, og der er taget højde for, at fremtidens modulvogntog kan færdes på veje og i rundkørsler. Bybusserne svinger også jævnligt forbi Tietgenbyen.

00:57

Logistik

Tietgenbyen lever op til moderne virksomheders krav og forventninger til et attraktivt erhvervsområde. Det er et industrikvarter med god infrastruktur og tæt forbindelse til motorvejen. Herfra kommer man hurtigt øst og hurtigt vest.

Tietgenbyen lever op til moderne virksomheders krav og forventninger til et attraktivt erhvervsområde. Det er et industrikvarter med god infrastruktur og tæt forbindelse til motorvejen. Herfra kommer man hurtigt øst og hurtigt vest.

Tietgenbyen har grønne og naturskønne områder

Tietgenbyen er et meget grønt og naturskønt område. Selvom det er et industrikvarter, gør en flot beplantning og smukt anlagte alleer hele området særdeles indbydende. Odense Kommune har udarbejdet en Grøn Plan, som sikrer et grønt miljø i området. Tietgenbyen lever dermed op til moderne virksomheders krav og forventninger til et attraktivt erhvervsområde.

Historien bag navnet Tietgenbyen

Tietgenbyen er opkaldt efter et af Odenses mest berømte bysbørn, nemlig finansmanden Carl Frederik Tietgen (1829-1901). C.F. Tietgen var initiativtager til en lang række store virksomheder, som kom til at danne grundlag for det industrielle gennembrud i Danmark. Blandt andet DFDS, Store Nordiske Telegraf-Selskab, De Danske Sukkerfabrikker og Tuborg.

Få gratis rådgivning

Der er allerede solgt mere end 170 hektar jord i Tietgenbyen - primært til virksomheder indenfor logistik, distribution, forskning og udvikling. Er du interesseret i at blive en del at Tietgenbyen? Så kontakt os og hør mere.

Virksomheder i Tietgenbyen

Mangler dit logo på listen? Skriv en besked til os og vi får det sat ind!

Har du spørgsmål?

Ønsker du at høre mere om køb af grund i TietgenByen, har du spørgsmål eller vil du blot høre mere er du velkommen til at kontakte os.

Har du spørgsmål?