Om Odense

Odense har vedtaget en samlet erhvervs- og vækstpolitik, som skal gøre byen til et af landets tre førende byområder inden år 2020. Det betyder fordele for både virksomheder, medarbejdere og deres familier. Ud over erhvervs- og vækstpolitikkens mange positive perspektiver, er der helt konkrete erhvervsmæssige fordele ved at placere din virksomhed i Tietgenbyen.

Fakta
 • Seriøs og diskret sagsbehandling
 • Gratis rådgivning
 • Lave grundpriser på Fyn
 • Kommunen har erhvervs- og vækstpolitik
 • Odense er en dejlig by – også efter arbejdstid

Her er de første 10 gode grunde:

 • 1.En stor og veluddannet arbejdsstyrke, der løbende udvikles og øges
 • 2.Aktiv og erhvervsorienteret kommune med et udviklingsteam
 • 3.Veludstyret universitet og industri med en lang tradition for aktivt samarbejde på tværs af grænser
 • 4.Ledige erhvervsgrunde klar til bebyggelse. Lavere grundpriser og omkostninger til byggeri på Fyn
 • 5.Videregående uddannelsesinstitutioner sikrer højt niveau i efteruddannelse
 • 6.Veludbygget infrastruktur til bl.a. transport, lager og produktion
 • 7.Erhvervsudviklingsområde med en placering og en udvikling, der sikrer investeringen i grunde og bygninger
 • 8.Motorvejstilslutning
 • 9.Beplantet grønt miljø i Tietgenbyen
 • 10.Odense er et dejligt sted at bo

Odense er en pulserende by midt i Danmark

Over de kommende år investeres der i Odense ca. 40 mia. kroner i strategisk byudvikling. Der arbejdes hen imod, at Odense bliver en mangfoldig dansk storby der giver lyst til at gå på opdagelse. Byggerier skyder op i centrum, på havnen og ved campus, hvor universitetet udvider, og det nye Odense Universitetshospital tager form. Om få år vil letbanen gøre det nemt, hurtigt og bæredygtigt at komme rundt i byen.

Udviklingen skal ruste Odense til fremtiden og virke som vækstmotor og løftestang for hele Fyn og regionen.

Odense Rundt kan du opnå mere viden om Odense.

0:34

Arbejdskraft og forskning

I Odense er huspriserne til at komme i nærheden af. Sammenlignet med hovedstaden får du cirka dobbelt så meget bolig på Fyn for de samme penge. Og skal drømmen om at bo tæt vandet realiseres, er der mindre end en halv times kørsel til vandet overalt på det naturskønne Fyn. I Odense har vi luft, natur og skønne omgivelser.

I Odense er huspriserne til at komme i nærheden af. Sammenlignet med hovedstaden får du cirka dobbelt så meget bolig på Fyn for de samme penge. Og skal drømmen om at bo tæt vandet realiseres, er der mindre end en halv times kørsel til vandet overalt på det naturskønne Fyn. I Odense har vi luft, natur og skønne omgivelser.

Der er plads til børnene i Odense Kommune

I Odense Kommune er børn fra 26 uger til 6 år garanteret en plads i dagpleje, vuggestue, børnehave eller aldersintegreret børnehus senest to måneder efter henvendelse. Byen har 35 folkeskoler med ca. 18.000 elever. Alle skoler har børnehaveklasse. Skolerne har skolefritidsordning for 0.-3. klassetrin. Odense har også en international skole – Henriette Hørlücks Skole.

Forskning og uddannelse lige ved hånden

Odense er en sprudlende studieby med 180 videregående uddannelser på Syddansk Universitet, Erhvervsakademiet Lillebælt og University College Lillebælt. Hvert år starter mere end 6.000 nye studerende i Odense. På studiebyen.odense.dk kan du se de mange forskellige retninger og tilbud. Vi har tradition for en tæt, produktiv dialog og koordinering mellem erhverv, forskning og uddannelse. Vi har blandt andet Forskerparken placeret tæt ved universitetet, der i dag også omfatter Ingeniørhøjskolen. Tilsammen danner de et stærkt videnscenter med nære relationer, som din virksomhed kan drage nytte af.

Få gratis rådgivning

Der er allerede solgt mere end 170 hektar jord i Tietgenbyen - primært til virksomheder indenfor logistik, distribution, forskning og udvikling. Er du interesseret i at blive en del at Tietgenbyen? Så kontakt os og hør mere.

Virksomheder i Tietgenbyen

Mangler dit logo på listen? Skriv en besked til os og vi får det sat ind!

Har du spørgsmål?

Ønsker du at høre mere om køb af grund i TietgenByen, har du spørgsmål eller vil du blot høre mere er du velkommen til at kontakte os.

Har du spørgsmål?