Erhvervsgrunde i Odense

Hvis der søges efter en erhvervsgrund i Odense, så er Tietgenbyen med sine 270 hektar med erhvervsgrunde til virksomheder inden for alle brancher et rigtig godt bud. Her er der tænkt på det hele og området er således inddelt i områder for alt fra kontor- og servicevirksomheder, industri- og håndværksvirksomheder til tungere industri. Det betyder kort sagt, at du uanset virksomhedstype kan finde en erhvervsgrund i Tietgenbyen i Odense.

Erhvervsgrund med Danmarks bedste placering

Tietgenbyen ligger på en af Danmarks bedste adresser rent logistikmæssigt. Erhvervsgrundene her ligger centralt placeret i det sydøstlige Odense lige ud til motorvej E20 med egen afkørsel, der fører direkte op til området.

En virksomhed beliggende her ved Danmarks vigtigste trafikåre gør det både nemt, billigt og hurtigt at komme rundt og servicere kunder i hele landet. Der er fra Odense kun omkring halvanden times kørsel til København, Århus, lufthavnene og den tyske grænse.

Gode muligheder for at udvide

Virksomhederne, der slår sig ned i Tietgenbyen, bliver her. Det skyldes formentligt, at der er rigtig gode muligheder for at udvide og få en større erhvervsgrund i takt med, at ens virksomhed vokser. Det er faktisk sådan, at mange af virksomhederne, der har købt en erhvervsgrund i Tietgenbyen, allerede på nuværende tidspunkt har købt tillægsarealer for at fremtidssikre.

Erhvervsgrunde med skønne, grønne omgivelser

De mange erhvervsgrunde i Tietgenbyen ligger i et dejligt grønt miljø. Der er sørget for en flot beplantning og smukt anlagte alleer i hele området.

Tietgenbyen lever således i højeste grad op til moderne virksomheders krav og ønsker om at kunne byde både medarbejdere og kunder velkomne i grønne omgivelser.

Ønsker du at købe en erhvervsgrund i Odense?

Priserne på grunde og omkostninger til et byggeri er generelt set lavere på Fyn. I Tietgenbyen i Odense ligger prisen på jord i øjeblikket fra 170-210 kr./m². Du har lov til at bebygge 40-60% af din grund, afhængigt af placering.

Det er muligt at købe en erhvervsgrund i Tietgenbyen i løbet af bare en enkelt dag. Det kan lade sig gøre, fordi Odense Kommune har fokus på at yde hurtig og effektiv sagsbehandling. Den efterfølgende byggesagsbehandling tager typisk mellem 4-8 uger, hvis alt påkrævet og relevant materiale er tilgængeligt.

Vil du købe en erhvervsgrund og bygge i Tietgenbyen, kan du være 100% sikker på effektiv, seriøs og diskret sagsbehandling.

Se mere om erhvervsarealerne på Odense.dk

0:58

Vækst

Tietgenbyen er udviklet til alle slags erhverv og har gode udvidelsesmuligheder. Det er muligt at købe en erhvervsgrund i løbet af en dag. Vi hjælper dig fra start til slut, når du vil købe en byggegrund i Tietgenbyen.

Tietgenbyen er udviklet til alle slags erhverv og har gode udvidelsesmuligheder. Det er muligt at købe en erhvervsgrund i løbet af en dag. Vi hjælper dig fra start til slut, når du vil købe en byggegrund i Tietgenbyen.

Få gratis rådgivning

Der er allerede solgt mere end 170 hektar jord i Tietgenbyen - primært til virksomheder indenfor logistik, distribution, forskning og udvikling. Er du interesseret i at blive en del at Tietgenbyen? Så kontakt os og hør mere.

Virksomheder i Tietgenbyen

Mangler dit logo på listen? Skriv en besked til os og vi får det sat ind!

Har du spørgsmål?

Ønsker du at høre mere om køb af grund i TietgenByen, har du spørgsmål eller vil du blot høre mere er du velkommen til at kontakte os.

Har du spørgsmål?