Erhvervsbyggegrunde midt på Fyn

Tietgenbyen i den sydøstlige ende af Odense er et 270 kvadratmeter stort område med erhvervsbyggegrunde til virksomheder inden for alle brancher på en af Danmarks mest centrale placeringer. Erhvervsbyggegrundene i Tietgenbyen på Fyn ligger placeret i det sydøstlige Odense i hjertet af Danmark med kun halvanden times kørsel til både København, Århus, de forskellige lufthavne og den dansk/tyske grænse.

God infrastruktur og motorvej lige i nærheden

Motorvej E20 ligger lige uden for Tietgenbyen og med egen afkørsel, er det let og hurtigt at komme til og fra området. Derudover har området en særdeles veludviklet infrastruktur med afkørsler fra de store indfaldsveje: Ring 3, Ørbækvej og Niels Bohrs Allé. Bybusserne i Odense kører også jævnligt forbi Tietgenbyen.

Der er tydelig skiltning overalt og vejene i Tietgenbyen er lavet med fokus på at skulle kunne klare tung trafik. Derudover er der også taget højde for, at veje og rundkørsler kan fungere til fremtidens modulvogntog.

Skønne, grønne omgivelser

Grundene i Tietgenbyen er placeret i grønne omgivelser med en smuk beplantning og flot anlagte alleer i hele området. Tietgenbyen lever på den måde i allerhøjeste grad op til nutidens krav fra virksomheder, om at kunne tilbyde både medarbejdere og kunder grønne omgivelser.

Vil du købe erhvervsbyggegrunde i Odense?

Prisen spiller altid en rolle, når man skal investere. Her er der godt nyt, for jord og byggeomkostninger er generelt set lavere på Fyn.

I Tietgenbyen i Odense er prisen på jord i øjeblikket omkring 170-210 kr./m². Du kan bebygge 40-60% af din erhvervsbyggegrund, afhængigt af dens placering.

Du kan desuden købe en grund i Tietgenbyen i løbet af kun en dag. Odense Kommune har fokus på at yde hurtig og effektiv sagsbehandling, hvorfor det er både nemt og hurtigt at købe erhvervsbyggegrunde. Alt det efterfølgende med byggesagsbehandling tager typisk mellem 4-8 uger, hvis alt nødvendigt materiale er der, og er i orden.

Se mere om erhvervsarealerne på Odense.dk

0:58

Vækst

Tietgenbyen er udviklet til alle slags erhverv og har gode udvidelsesmuligheder. Det er muligt at købe en erhvervsgrund i løbet af en dag. Vi hjælper dig fra start til slut, når du vil købe en byggegrund i Tietgenbyen.

Tietgenbyen er udviklet til alle slags erhverv og har gode udvidelsesmuligheder. Det er muligt at købe en erhvervsgrund i løbet af en dag. Vi hjælper dig fra start til slut, når du vil købe en byggegrund i Tietgenbyen.

Få gratis rådgivning

Der er allerede solgt mere end 170 hektar jord i Tietgenbyen - primært til virksomheder indenfor logistik, distribution, forskning og udvikling. Er du interesseret i at blive en del at Tietgenbyen? Så kontakt os og hør mere.

Virksomheder i Tietgenbyen

Mangler dit logo på listen? Skriv en besked til os og vi får det sat ind!

Har du spørgsmål?

Ønsker du at høre mere om køb af grund i TietgenByen, har du spørgsmål eller vil du blot høre mere er du velkommen til at kontakte os.

Har du spørgsmål?