Byggeri erhverv

Få plads til dit erhvervsbyggeri i Tietgenbyen

I Tietgenbyen ved Odense er der plads til erhvervsbyggeri. Tietgenbyen er et erhvervsområde på 270 hektar med plads til erhvervsbyggeri. Erhvervsområdet ligger lige ved Odense med direkte adgang til E20 motorvejen på Fyn, lige midt i Danmark.

Byggeri erhverv

Området er udviklet til erhverv og industri, dvs. at veje og infrastrukturen er bygget til at klare tung trafik, modulvogne, udvidelser m.m. De virksomheder, der indtil videre har købt byggegrunde i Tietgenbyen, kommer fra følgende brancher:

  • Logistik
  • Distribution
  • Forskning
  • Catering
  • Kontor
  • m.m.

Bygge nyt?

I Tietgenbyen kan du bygge jeres nye domicil, distributionshotel eller industrikøkken. Når du køber en erhvervsgrund i Tietgenbyen, er det muligt at bebygge 40-60% af grunden, afhængigt af placeringen i området.

Når du går i gang med at bygge i Tietgenbyen, vil du få tilknyttet en fast kontaktperson fra Odense Kommune, som står for dialogen med dig. Så ved du altid, hvem du skal kontakte med spørgsmål m.m. Det gør byggeforløbet nemt og professionelt.

Erhvervsområde med grøn struktur

Tietgenbyen ligger i et grønt og naturskønt område, industrikvarteret er flot beplantet og anlagt med smukke alleer. Odense Kommune har lagt en ”Grøn Plan” for området, som sikrer det grønne miljø i området.

Hør mere om mulighederne i Tietgenbyen

Hør mere om byggeri erhverv i Tietgenbyen. Kontakt Odense kommune og hør mere om mulighederne i området. Priserne på erhvervsgrundene er meget konkurrencedygtige.

Se mere om erhvervsarealerne på Odense.dk

0:58

Vækst

Tietgenbyen er udviklet til alle slags erhverv og har gode udvidelsesmuligheder. Det er muligt at købe en erhvervsgrund i løbet af en dag. Vi hjælper dig fra start til slut, når du vil købe en byggegrund i Tietgenbyen.

Tietgenbyen er udviklet til alle slags erhverv og har gode udvidelsesmuligheder. Det er muligt at købe en erhvervsgrund i løbet af en dag. Vi hjælper dig fra start til slut, når du vil købe en byggegrund i Tietgenbyen.

Få gratis rådgivning

Der er allerede solgt mere end 170 hektar jord i Tietgenbyen - primært til virksomheder indenfor logistik, distribution, forskning og udvikling. Er du interesseret i at blive en del at Tietgenbyen? Så kontakt os og hør mere.

Virksomheder i Tietgenbyen

Mangler dit logo på listen? Skriv en besked til os og vi får det sat ind!

Har du spørgsmål?

Ønsker du at høre mere om køb af grund i TietgenByen, har du spørgsmål eller vil du blot høre mere er du velkommen til at kontakte os.

Har du spørgsmål?