Byggeri erhverv

I Tietgenbyen ved Odense er der plads til at bygge erhvervsbyggeri. Tietgenbyen er et erhvervsområde på 270 hektar med plads til erhvervsbyggeri. Erhvervsområdet ligger lige ved Odense med direkte adgang til E20 motorvejen på Fyn, lige midt i Danmark.

Byggeri erhverv

Området er udviklet til erhverv og industri, dvs. at veje og infrastrukturen er bygget til at klare tung trafik, modulvogne, udvidelser m.m. De virksomheder, der indtil videre har købt byggegrunde i Tietgenbyen, kommer fra følgende brancher:

 • Logistik
 • Distribution
 • Forskning
 • Catering
 • Kontor
 • m.m.

Bygge nyt?

I Tietgenbyen kan du bygge jeres nye domicil, distributionshotel eller industrikøkken. Når du køber en erhvervsgrund i Tietgenbyen, er det muligt at bebygge 40-60% af grunden, afhængigt af placeringen i området.

Når du går i gang med at bygge i Tietgenbyen, vil du få tilknyttet en fast kontaktperson fra Odense Kommune, som står for dialogen med dig. Så ved du altid, hvem du skal kontakte med spørgsmål m.m. Det gør byggeforløbet nemt og professionelt.

Erhvervsområde med grøn struktur

Tietgenbyen ligger i et grønt og naturskønt område, industrikvarteret er flot beplantet og anlagt med smukke alleer. Odense Kommune har lagt en ”Grøn Plan” for området, som sikrer det grønne miljø i området.

Hør mere om mulighederne i Tietgenbyen

Hør mere om byggeri erhverv i Tietgenbyen. Kontakt Odense kommune og hør mere om mulighederne i området. Priserne på erhvervsgrundene er meget konkurrencedygtige.

Se mere om erhvervsarealerne på Odense.dk

Priser på erhvervsbyggeri

Prisen for at bygge i Tietgenbyen varierer alt efter branche og virksomhed. Forskellige erhvervs byggeri koster forskellige priser, da det naturligvis er meget individuelt, hvad der er brug for at få bygget. Så selve prisen på det enkelte byggeri kan vi ikke hjælpe med, men vi kan naturligvis hjælpe med priserne på de enkelte byggegrunde og råde og vejlede i forhold til valg af grund.

0:58

Vækst

Tietgenbyen er udviklet til alle slags erhverv og har gode udvidelsesmuligheder. Det er muligt at købe en erhvervsgrund i løbet af en dag. Vi hjælper dig fra start til slut, når du vil købe en byggegrund i Tietgenbyen.

Tietgenbyen er udviklet til alle slags erhverv og har gode udvidelsesmuligheder. Det er muligt at købe en erhvervsgrund i løbet af en dag. Vi hjælper dig fra start til slut, når du vil købe en byggegrund i Tietgenbyen.

Hør mere om mulighederne i Tietgenbyen

Hør mere om byggeri erhverv i Tietgenbyen. Kontakt Odense kommune og hør mere om mulighederne i området. Priserne på erhvervsgrundene er meget konkurrencedygtige og vi er klar med råd og vejledning i forhold til valg af grund.

Tietgenbyen er den fremtidssikrede adresse

Der er allerede en lang række af Danmarks førende virksomheder, der har købt en grund i Tietgenbyen og sikret sig en placering på en af Danmarks mest centrale adresser midt på Fyn ved Odense. Der er stadig grunde til salg, men kontakt os snart, hvis I også vil have en fremtidssikret adresse midt i Danmark.

  Få gratis rådgivning

  Der er allerede solgt mere end 170 hektar jord i Tietgenbyen - primært til virksomheder indenfor logistik, distribution, forskning og udvikling. Er du interesseret i at blive en del at Tietgenbyen? Så kontakt os og hør mere.

  Virksomheder i Tietgenbyen

  Mangler dit logo på listen? Skriv en besked til os og vi får det sat ind!

  Har du spørgsmål?

  Ønsker du at høre mere om køb af grund i TietgenByen, har du spørgsmål eller vil du blot høre mere er du velkommen til at kontakte os.

  Har du spørgsmål?