Erhvervsgrunde til salg på Fyn

Erhvervsområdet Tietgenbyen er et 270 hektar stort område med erhvervsbyggegrunde til virksomheder inden for alle brancher. Området er udviklet til at klare tung trafik, men det er også udviklet til meget andet. Tietgenbyen er således fordelagtigt inddelt i områder for alt fra kontor- og servicevirksomheder, vidensorienterede virksomheder, industri- og håndværksvirksomheder til tungere industri. Det betyder, at du med køb af en erhvervsgrund i Tietgenbyen på Fyn bliver nabo til andre med samme profil og behov, som du har.

Erhvervsgrunde med grønne omgivelser

De mange erhvervsbyggegrunde, som er til salg i Tietgenbyen, ligger i et grønt og naturskønt område. En flot beplantning og smukt anlagte alleer i hele området, gør området yderst indbydende at opholde sig i. Tietgenbyen lever således op til moderne virksomheders krav og forventninger til at kunne tilbyde både ansatte og kunder et attraktivt erhvervsområde.

Masser af gode udvidelsesmuligheder

Det er et særkende for Tietgenbyen, at virksomhederne, der har investeret i en grund til erhverv, bliver boende i området. Det kan hænge sammen med de gode udvidelsesmuligheder, der er. Faktisk har halvdelen af virksomhederne allerede nu købt tillægsarealer for at fremtidssikre til kommende udvidelser.

Fakta
 • 170-210 kr. pr. m2.
 • Fælles grøn struktur
 • Lokalplaner for området skal respekteres
 • Grundstørrelse aftales med Odense Kommune
 • Odense Kommune betaler udgifter til udstykning
 • Køber står for tilslutning og stikledninger til el, fjernvarme, vand og kloak
 • Køber står for udgifter til tinglysning og skøde
 • Find mere info om grunde til salg her

Infrastrukturen i orden

Med direkte adgang til motorvej E20 er det nemt og hurtigt at komme til og fra Tietgenbyen. Hele området har en veludbygget infrastruktur med afkørsler fra de tre store indfaldsveje: Ring 3, Ørbækvej og Niels Bohrs Allé. Der er naturligvis sørget for tydelig skiltning, så det er nemt for kunder og leverandører at finde rundt. Vejene i Tietgenbyen er forberedt til tung trafik, og der er også taget højde for fremtidens modulvogntog ved anlægning af veje og rundkørsler. 

Vil du købe en erhvervsgrund i Tietgenbyen?

Priserne på byggegrunde og omkostninger til byggeri er generelt lavere på Fyn. Derfor kan man typisk finde erhvervsgrunde til salg på Fyn til langt billigere priser end på Sjælland eller i Trekantsområdet. I Tietgenbyen ligger prisen på jord i øjeblikket fra 160-210 kr./m². Du må bebygge 40-60% af din grund – afhængigt af grundens placering. Det er muligt at købe en erhvervsbyggegrund i løbet af en dag, fordi Odense Kommune har fokus på hurtig sagsbehandling. Den efterfølgende byggesagsbehandling tager typisk 6-7 uger, hvis alt det krævede og relevante materiale er til stede. Vil du købe grund og opføre domicil i Tietgenbyen, kan du være 100% sikker på seriøs og diskret sagsbehandling.

Se mere om erhvervsarealerne på Odense.dk

0:58

Vækst

Tietgenbyen er udviklet til alle slags erhverv og har gode udvidelsesmuligheder. Det er muligt at købe en erhvervsgrund i løbet af en dag. Vi hjælper dig fra start til slut, når du vil købe en byggegrund i Tietgenbyen.

Tietgenbyen er udviklet til alle slags erhverv og har gode udvidelsesmuligheder. Det er muligt at købe en erhvervsgrund i løbet af en dag. Vi hjælper dig fra start til slut, når du vil købe en byggegrund i Tietgenbyen.

Erhvervsbyggegrunde midt i Danmark

Søger I en erhvervsgrund, der er placeret tæt på motorvejen samt lige tæt på København og grænsen, så er Tietgenbyen svaret. Tietgenbyen ligger lige ved Odense på Fyn med direkte adgang til E20 motorvejen. Det tager fem kvarter til København og fem kvarter til grænsen. Et ideelt sted til at placere sit nye erhvervsbyggeri.

Tietgenbyen – en fremtidssikret adresse 

En lang række af Danmarks førende virksomheder har allerede købt en byggegrund i Tietgenbyen og sikret sig kontor eller lager på en af Danmarks mest centrale adresser. Der er stadig erhvervsgrunde til salg, men kontakt os snart, hvis I også vil have en fremtidssikret adresse midt i Danmark. 

Mulighed for selvbetjening via Odense.dk

  Få gratis rådgivning

  Der er allerede solgt mere end 170 hektar jord i Tietgenbyen - primært til virksomheder indenfor logistik, distribution, forskning og udvikling. Er du interesseret i at blive en del at Tietgenbyen? Så kontakt os og hør mere.

  Virksomheder i Tietgenbyen

  Mangler dit logo på listen? Skriv en besked til os og vi får det sat ind!

  Har du spørgsmål?

  Ønsker du at høre mere om køb af grund i TietgenByen, har du spørgsmål eller vil du blot høre mere er du velkommen til at kontakte os.

  Har du spørgsmål?