Intelligente og nørdede apps

Både små og store virksomheder kan drage fordel af de intelligente og lettere nørdede apps og gadgets, her præsenteret af David Guldager fra tv2 Beep. Fra hardcore statistik til en verden, hvor det virtuelle bliver en del af virkeligheden.

Del på:

Google Analytics

Statistik og analysering er nøgleord for succes i en virksomhed. Det gælder om at forstå enten kundernes, brugernes eller samarbejdspartnernes behov, og her kommer analyseværktøjet Google Analytics ind i billedet. Det generer detaljerede statistisk om brugeradfærd på websider, og bliver i dag brugt af over 10 millioner websider.

MobilePay Online

At det mest populære ord i 2014 var MobilePay siger mere om tjenesten end om selve funktionen, mobilbetaling. Mobilbetaling er blevet det helt store hit, og flere kunder efterspørger muligheden. Samme vej går online-betalinger, hvor specielt danskerne er verdensmestre i at shoppe på nettet. I januar åbnede MobilePay så endelig for deres online-del, så man kan bruge tjenesten til at betale på udvalgte webshops. Som noget helt nyt har tjenesten nu også fået tilknyttet Dankortet, som ellers manglede ved lanceringen.

Microsoft HoloLens

Microsoft kiggede en smule længere frem, da de præsenterede det nye styresystem Windows 10 i starten af året. For de viste en vision for en nærfremtid kaldet HoloLens, som bedst kan beskrives og oversættes som et par holo­gram-briller. HoloLens er et par briller med skærm, der betyder at bæreren kan få omdannet sine omgivelser til en virtuel verden. Her er det muligt eksempelvis at tegne 3D-modeller i luften i stuen eller måske gå rundt på overfladen af Mars i arbejdsværelset. HoloLens kommer i Windows 10s levetid, har Microsoft lovet.

Sengled Boost

Pris: Fra 550 kroner

Alle i en virksomhed har brug for godt netværk. Men til tider kan det være enten besværligt eller ressourcekrævende at få wifi et bestemt sted i bygningen. Men med disse lyspærer kræver det ikke meget mere end en lampe – og det har alle rum. Så sæt denne pære i lampen i konference-lokalet og vupti er der wifi til alle. Hver pære udvider blot det eksisterende netværk i huset på en meget nem måde, så de tomme wifi-huller er en saga blot.

Nosco

Innovation er et ord, man skal bruge med omhu, og som ingen selskaber eller personer reelt har patent på. Men hvem i selskabet skal egentlig stå for innovationen, fornyelsen og fremtiden? De fleste medarbejdere kan have ideer, der er værd at høre på, og Nosco leverer platformen, der gør det muligt for medarbejderne at komme til orde. Se det som et Facebook for ideer, hvor medarbejderne trygt kan komme med deres ideer og tanker. Og på en brugervenlig og overskuelig manér, kan man bladre igennem ideerne og på den måde opretholde den vigtige innovations-ånd.

Del på:
Virksomheder i Tietgenbyen

Mangler dit logo på listen? Skriv en besked til os og vi får det sat ind!

Har du spørgsmål?

Ønsker du at høre mere om køb af grund i TietgenByen, har du spørgsmål eller vil du blot høre mere er du velkommen til at kontakte os.

Har du spørgsmål?